Kampeerauto

KAMPEERAUTO

Deze pagina is speciaal voor anders validen die graag op vakantie willen met een kampeerauto. Alles over huren, kopen en aanpassingen.


Handicamp Outdoor
Handicamper savonds ws
Een lichamelijke beperking en toch een avontuurlijke kampeervakantie?
Dat kan, dankzij Handicamp Outdoor. In een kleine groep, met goede begeleiding en voor een redelijke prijs gaan wij op vakantie in binnen- en buitenland. Hoe? Met de Handicamper, een reuzencamper die voorzien is van alle aanpassingen en gemak die nodig zijn voor een zorgeloze vakantie.


Stichting On Wheels
On Wheels Camper - Noorwegen
In de loop der jaren hebben wij een mooi assortiment aangepaste vervoer- en kampeermiddelen en zelfs chalets opgebouwd. Al deze aangepaste middelen stellen wij heel graag tegen gereduceerde tarieven beschikbaar aan kinderen en volwassenen met een ernstige beperking, zoals Duchenne.


Innova Rolstoelcamper

 

 

 

 

Rolstoelvoorzieningen – Geheel op maat
Deze camper is uiteraard voorzien van de nodige rolstoelvoorzieningen, waardoor men kan genieten van een onbezorgde vakantie. Een hydraulische rolstoellift, een tillift en een hoog/laag-kantel bed zorgen ervoor dat de patiënt zich even niet meer beperkt voelt. Door de op maat gemaakte verlaagde vloer in het casco en cabine kan de patiënt zelfs voorin meerijden.


Nederlandse Kampeerauto Club
logo NKC
De NKC is de grootste camperclub van Europa. De NKC biedt het inspiratie- en expert platform voor alle camperaars in Nederland én Europa. Advies en camperplaats ontwikkeling zijn cruciaal in de belangenbehartiging. Gevarieerd reisaanbod, verzekeringen en een juridische helpdesk behoren tot de dienstverlening.


Hymer Paravano
images
Genieten van onbelemmerde vrijheid. Camperfabrikant HYMER en PARAVAN, marktleiders in de ombouw van gehandicaptenvoertuigen, gaan in de toekomst samen campers voor mensen met een beperkte mobiliteit produceren. De twee Baden-Württembergse bedrijven vormen een aanvulling op elkaars vaardigheden aan en passen de speciale versies aan elke afzonderlijke handicap aan.


CampercontactLogo campercontact

Campercontact, Europa’s grootste camperplaatsen website!
Laat je inspireren door onze thema’s, zoek op land of gebruik de uitgebreide zoekfunctie.
Campercontact is dé website voor en door camperaars. Op Campercontact hebben camperaars en moderatoren inmiddels meer dan 18.000 camperlocaties voor camperaars verzameld. Gebruikers kunnen naast beoordelingen en wijzigingen ook foto’s achterlaten. Op deze manier blijft de website actueel.


Borinrent – België
Borinrent camper
Beste huurder, Wij hebben als enig verhuurbedrijf in België een camper voor de minder mobiele personen. Binneninrichting voorzien voor de (manuele) rolstoel. Alles gezet op zithoogte.