Kamperen

KAMPEREN


CaravanWendy’s Caravanverhuur


Stichting Handicamp

Kunt u Kamperen met een beperking?
Ferianto - Stichting HandicampDit is voor veel mensen met een handicap een vraag. Stichting Handicamp kan u helpen om antwoorden te vinden op onderstaande en/of andere vragen:

Bestaan er speciale hulpmiddelen om het kamperen mogelijk te maken? Kan het kampeermiddel, wat men in bezit heeft, aangepast worden? Kost deze aanpassing veel geld en moeite? Is het mogelijk om de aanpassingen eenvoudiger en/of goedkoper te maken? Welk kampeermiddel geeft mij de beste mogelijkheid voor het kamperen? Hoe doen anderen dat met hetzelfde kampeermiddel?
Vaak blijken er meer mogelijkheden te zijn dan u denkt.

Stichting Handicamp


WigWam vakanties

Wigwam vakanties, voor iedereen een feest!Ferianto - Wigwam vakanties

Het is heerlijk om er met het hele gezin even tussenuit te gaan. Maar met een zoon of dochter met een beperking is het vinden van een leuke vakantiebestemming niet eenvoudig. Speciaal voor deze gezinnen zijn er in het voorjaar en in de zomer Wigwamvakanties op verschillende plaatsen in Nederland en Frankrijk. Onze wigwamhuisjes zijn volledig aangepast en van alle gemakken voorzien. Enkele keren per week staat een geheel verzorgde avondmaaltijd voor u klaar zodat u met zijn allen heerlijk kunt genieten van een onbezorgde vakantie.

Stichting Wigwam
Onderstestraat 33,
6301 KA Valkenburg a/d Geul

Telefoon: 06 46 37 57 35,
E info@stichtingwigwam.nl